Inloggen

Bijeenkomst vrijdag 19 november 2021

22 november 2021

In plaats van de verwachtte economische crisis als gevolg van COVID-19, reiken de bomen ogenschijnlijk tot aan de wolken. Geld lenen kost (bijna) geen geld meer waardoor er meer kapitaal dan ooit voor investeringen beschikbaar is. Ondertussen steekt het inflatiespook op en houdt superbelegger Warren Buffett angstvallig € 150 miljard aan geld in kas. Wat is er aan de hand, waar staan we in de conjunctuur en wat kunnen we voor de komende periode verwachten?

Top analist Han Mester heeft ons tijdens de bijeenkomst van vrijdag 19 november meegenomen in de financiële en macro economische achtergronden van onze woningmarkt. Binnen ABN AMRO staat l’enfant terrible Han Mester bekend als iemand die geen blad voor de mond neemt en niet schuwt de zakelijke top onverbloemd de waarheid te vertellen.

Dit keer hebben we als locatie gekozen voor de nieuwste hotspot van Zwolle, restaurant JaffaJaffa (gevestigd in het pand van de Oude Librije). In de prachtige gewelvenkelder, de Jaffa-Bar, hebben we gezellig tot 20.00 uur kunnen borrelen onder het genot van heerlijke, wereldse gerechten. 

 

Reacties

Terug naar overzicht

Meer